kék hírek

2021.07.27. 09:20

Ezek voltak a legfőbb rendőri intézkedések megyénkben

Mutatjuk, milyen rendőrségi intézkedésekre volt szükség megyénkben az elmúlt napon.

baon.hu

Forrás: police.hu

Határsértés

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások hétfő 0 óra és 24 óra között 19 esetben összesen 88 határsértőt tartóztattak fel. A külföldiek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért mindannyiukat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz – írja a rendőrségi közlemény.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén további 62 illegális migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

Bűncselekmény, szabálysértés

Hétfőn a járőrök és nyomozók 8 személyt fogtak el, és további 5 előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti rendőrök gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében szabálysértési őrizetbe vettek egy 47 éves lakiteleki lakost. A férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben egy mezőgazdasági vontatóval, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Baleset

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 9 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén történt rendőri intézkedés.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában