kék hírek

2021.07.28. 10:15

Mutatjuk, megyénkben hol volt szükség rendőri intézkedésre

Mutatjuk, milyen rendőrségi intézkesekre volt szükség megyünkben az elmúlt napon.

baon.hu

Forrás: police.hu

Határsértés

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások kedd 0 óra és 24 óra között 16 esetben összesen 102 illegális migránst tartóztattak fel – áll a rendőrség közleményében. Mint írják, a külföldiek sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, így a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány további 99 illegális migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.

Július 27-én reggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai embercsempészés bűntettének gyanúja miatt őrizetbe vettek egy román férfit.

Bűncselekmény, szabálysértés

Kedden a járőrök és nyomozók négy személyt fogtak el, és további tizennyolc előállításáról intézkedtek. Tizenhatan bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói kedd hajnalban bűnügyi őrizetbe vettek egy 28 éves kiskunmajsai lakost lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi az egyik parkoló jármű csomagtartójából vitt el több tízezer forint készpénzt. A gyanú szerint más hasonló jellegű bűncselekményeket is elkövetett korábban.

Baleset

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos, és két könnyű sérüléssel járó, valamint 6 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában