galériával frissítve

2021.06.24. 16:48

Vonattal ütközött egy traktor Kiskunmajsánál

A kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók érkeztek ki az esethez.

Pozsgai Ákos

Fotó:

Friss információk:

17:06

A baleset Harkakötöny és Kiskunmajsa között, a tajói megállótól körülbelül 100 méterre, a vasúti átjárónál történt. A traktor alkatrészei több mint 10 méter hosszan beterítik a sínpár közötti és környéki területet.

Helyszíni információink szerint a traktor vezetője kizuhant a járműből, ezért a mentősök a helyszíni ápolást követően kórházba szállították. A mozdonyvezető a balesetet követően rosszul lett, ezért a mentősök őt is kivizsgálták és további vizsgálatok okán szintén kórházba szállították.

Információink szerint a vonaton senki nem sérült meg az utasok közül, ezért a mentősök már elhagyták a helyszínt.

Az utasok jelenleg a tajói vasútállomáson várakoznak. Eddig egy mentesítő buszjárat (vonatpótló) érkezett a helyszínre. A tűzoltóság szakemberei vizet osztogatnak a várakozóknak.

A tűzoltóság és a rendőrség szakemberei közösen vizsgálják a baleset helyszínét, de a helyszínen vannak a Közlekedési Műszaki Felügyelőség (KMF) szakemberei, a MÁV munkatársai (vasútbiztonság), és a baleseti helyszínelők is.

Korábban írtuk:

Motorvonattal ütközött össze egy traktor Kiskunmajsa és Harkakötöny között, egy vasúti átjáróban – írja a katasztrófavédelem. Mint a közleményben olvasható, a balesethez műszaki mentés céljából a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók érkeztek ki. A mentők is a helyszínen vannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában