FRISSÍTVE

2021.06.15. 15:46

Kisgyermekre zuhant egy emlékműdarab Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyházán kedden egy gyermekre zuhant a Hősök parkjában található 56-os emlékmű egyik darabja.

Vajda Piroska

Fotó: Vajda Piroska

Frissítés (2021.06.16.):

Szerdán reggel arról tájékoztatott Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, hogy a keddi balesetnél nem a tűzoltók távolították el a kisgyermekre esett emlékmű darabot, mert mire ők kiértek már a mentők ápolták. Mindazonáltal a tűzoltók eltávolították további meglazult márvány elemeket az emlékműről.

Mindeközben megkereste a rádiót az érintett kisgyermek édesanyja, aki az alábbiakat közölte:

„Kedves Rádió Smile! A kisgyermek édesanyja vagyok, akinek rázuhant az emlékmű márványtábla része. Nem a tűzoltók emelték le róla, ők az eset után érkeztek. Minden elismerésemet és köszönetemet kérem továbbítsák – ha tudják – a kiérkező mentőknek. Köszönettel, Edina.”

A rendőrség megkeresésünkre azt közölte, hogy a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. Az eljárás érdekeire tekintettel jelenleg bővebb információt egyelőre nem adtak.

Korábban írtuk:

Egy kisgyermekre zuhant a Hősök parkjában található 56-os emlékmű egyik darabja kedden – értesült az esetről a Rádió Smile egy betelefonálótól. Úgy tudni, a gyermekre a hátsó koszorúkat tartó falról esett egy márványdarab, amit a kiérkező tűzoltók emeltek le róla. A kisgyermek sérüléséről egyelőre nem kaptunk információt.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában