kék hírek

2021.06.27. 10:57

Idős férfit rabolt ki a két mélykúti fiatal

A kiskunhalasi nyomozók vádemelést javasolnak azzal a két mélykúti fiatallal szemben, akik a gyanú szerint éjszaka támadtak rá egy idős férfira azért, hogy eltulajdonítsák az értékeit.

baon.hu

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint március végén egy éjjel az elkövetők bekopogtak a 49 éves sértetthez – olvasható a rendőrségi közleményben. Ő nem engedte be a hívatlan látogatókat, ezért egyikük berúgta az ajtót, és társával együtt az ágyon fekvő sértetthez ment.

Mikor a szobában értékeket vettek magukhoz, az áldozat kérlelte őket, hogy adják vissza dolgait, azonban válaszul egy arconütést kapott.

Ennek következtében a 49 éves férfi fejjel nekiesett egy közeli szekrénynek. A rablók ekkor az összeszedett holmikkal együtt távoztak a házból.

A sértett azonosítani tudta támadóit, akiket a rendőrök – a bejelentést követően – egy órán belül elfogták. Az otthonukból előállított 17 és 25 éves mélykúti párost kihallgatásukat követően őrizetbe vettek.

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsítottak ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában