galériával

2021.05.23. 21:48

Áramütést szenvedett két kalocsai férfi a vasárnapi viharban

Tűzoltókat és mentőket is riasztottak vasárnap délután Kalocsán, a Tartsay Vilmos utcába, ahol a viharos szélben egy építkezési állványhoz hozzáért áramvezeték miatt két férfi is áramütést szenvedett.

Pozsgai Ákos

Fotó:

Vasárnap délután fél öt tájban viharos széllel kísért zivatarrendszer söpört végig Kalocsán is, ahol több utcában tízméternél is magasabb fákat döntött ki tövestől az orkán erejű szél. A város észak-keleti oldalán, a Kalocsa Negyvenszállás felé vezető úton is az úttestre zuhant egy jókora letört faág, a legtöbb munkát a tűzoltóknak az 51-es úton adta a vihar.

A Tartsay Vilmos utcában egy épülő ház mellett álló állványzathoz ért hozzá a viharos szélben az utcai villanyvezeték, a közelben tartózkodó két munkás pedig áramütést szenvedett. Kalocsai és Kiskőrösi mentők, a helyi orvosi ügyelet, valamint a kalocsai hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre.

A tűzoltók és az áramszolgáltató munkatársai megszűntették a veszélyforrást. A mentők a két férfit a helyszínen ellátták, szerencsére nem esett nagyobb bajuk, megfigyelésre azonban a kalocsai kórházba szállították őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában