kék hírek

2021.05.01. 16:15

Hét személyt elfogtak, tizenkettőt előállítottak a megyei rendőrök

Az elmúlt 24 óra bűnügyi és közlekedésrendészeti eseményei röviden.

baon.hu

A pénteki napon a járőrök és a nyomozók hét személyt fogtak el, valamint tizenkettő előállításáról intézkedtek. Közülük tízen bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A Lajosmizsei Rendőrőrs nyomozói 5 órakor bűnügyi őrizetbe vettek egy 37 éves kerekegyházi férfit, aki lopással gyanúsítható.

A járőrök 14 óra 10 perckor megállapítottak egy személygépkocsit Dávodnál, és intézkedés alá vonták annak vezetőjét. Az ellenőrzés során a szerb sofőr egy hamisnak tűnő vezetői engedélyt adott át az egyenruhásoknak, amiről később kiderült, hogy az valóban hamisítvány. A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 46 éves külföldi férfit.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A késő délelőtti órákban Kerekegyházán, a Wesselényi utcában közlekedett az Akácfa utca felől egy 56 éves helyi nő egy személygépkocsival. A helyszíni szemel adatai szerint a sofőr a Széchenyi utca kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a balról érkező autónak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a két gépkocsivezető – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában