videóval

2021.05.20. 08:18

Helikopteres ellenőrzéseket végeztek a halasi rendőrök

A kiskunhalasi rendőrök május első felében két alkalommal is helikopterről végeztek ellenőrzést a kapitányság illetékességi területén.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai 2021. május 4-én és 19-én különleges módon láttak el szolgálatot az kapitányság illetékességi területén – írja a police.hu.

A települések, valamint a külterületi, tanyás területek közrendjének és közbiztonságának ellenőrzése, fenntartása érdekében nem csupán a földi szolgálati járműveket, hanem a Készenléti Rendőrség által biztosított helikoptert is bevetették, amelynek segítségével viszonylag nagy területet tekinthettek át.

Az akció célja a közlekedési szabályszegések visszaszorítása és a közlekedési balesetek megelőzése volt. A légi támogatás lehetőség nyújtott az illegális migrációval szembeni hatékonyabb fellépésre, így Mélykút, Borota és Jánoshalma kiemelt figyelmet kapott az ellenőrzés során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában