galériával / frissítve

2021.05.11. 07:52

Azonnal szörnyethalt a lezuhant sárkányrepülő vezetője – videóval

Hétfőn kora este lezuhant egy motoros sárkányrepülő Forráskúton. A 70 éves pilóta azonnal életét vesztette.

baon.hu

Forrás: police.hu

Frissítve (19:50):

(16:20):

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján hétfőn 18 óra 40 perckor Forráskút térségében – eddig ismeretlen okból és körülmények között – lezuhant egy motoros sárkányrepülőgép. A baleset következtében egy 70 éves férfi a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.

A baleset körülményeinek tisztázása – a légügyi hatóságok bevonásával – jelenleg is folyamatban van.

Korábban írtuk:

Hétfőn 18 óra 40 perckor Bács-Kiskun megye határához közel, a Csongrád-Csanád megyei Forráskút térségében – eddig ismeretlen okból és körülmények között – lezuhant egy motoros sárkányrepülőgép. A balesetben egy 70 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeinek tisztázása a légügyi hatóságok bevonásával zajlik – közölte honlapján a rendőrség.

A rendőrség által közölt fotó alapján kiderült, hogy a sárkányrepülő egy fóliasátorra zuhant. Információink szerint a területen a baleset idején többen is tartózkodtak, de ők nem sérültek meg a szerencsétlenségben. Úgy tudjuk, hogy a gép a forráskúti reptérről szállt fel, mely körülbelül egy kilométerre található a baleset helyszínétől. A motoros sárkányt vezető 70 éves, forráskúti férfi rutinos pilótának számított, úgy tudjuk, oktatott is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában