galériával

2021.04.12. 11:43

Kamionnal ütközött egy terepjáró ittas vezetője Kiskunhalasnál

Kis híján tömegszerencsétlenséget okozott hétfő reggel a Kunfehértóról Kiskunhalasra vezető 5412-es úton egy Volkswagen-terepjáró vezetője, aki ittasan ült a volán mögé. Az úttesten cikázó autós végül egy kamion oldalának ütközve állt meg, a rendőrök előállították a férfit.

Pozsgai Ákos

Nem sok kellett hozzá, hogy nagyobb baj legyen egy hétfő reggeli incidensből. A Kunfehértóról Kiskunhalasra vezető 5412-es úton egy Volkswagen-terepjáró vezetője az úton ide-oda rángatta a kormányt, többször áttért a baloldali sávba, ahol a szembejövő autóknak majdnem neki csapódott – mesélte a kamion vezetője, aki alig tudta megelőzni a terepjárót. A manőver közben a Volkswagen vezetője nekiütközött a kocsijával a nyergesvontató oldalának, a kamion sofőrje a közelben szolgálatot teljesítő rendőröktől kért segítséget.

Mint utóbb kiderült, a Volkswagent vezető bácsalmási férfi részegen ült a volán mögé, a rendőrök a helyszínről vér-és vizeletvételre előállították. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A terepjáróban vadászati eszközök voltak, valamint a sofőr felőli oldalon, a szélvédő mögött egy, a rendőrséget segítő európai civil egyesületeket tömörítő nemzetközi szervezet angol nyelvű jelvénye volt elhelyezve, jól látható módon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában