kék hírek

2021.04.19. 10:20

Egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó baleset történt megyénkben 24 óra alatt

Megyénkben a rendőrök április 18-án egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint tizenkét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

baon.hu

Fotó:

Az 5312-es számú úton egy személygépkocsi közlekedett Hajós felől Miske irányába hajnali 1 óra körül. A szemle adatai szerint a jármű jelenleg ismeretlen okból letért az útról, majd árokba borult. A helyszínre érkező járőrök az autónál négy személyt találtak, ám elmondásuk szerint a kocsit egy ötödik, általuk ismeretlen férfi vezette, aki a rendőrök kiérkezése előtt ismeretlen helyre távozott. Az egyébként könnyű sérüléseket szenvedett férfiakat vér-vizelet mintavételre előállították. A nyomozó hatóság a büntetőeljárás keretén belül vizsgálja az eset körülményeit, így azt is, hogy ki vezethette a járművet a baleset bekövetkezésekor.

Izsák külterületén, az 5301-es számú úton egy 23 éves férfi teherautóval közlekedett 9 óra 25 perc körül. Az elsődleges információk alapján az út 25.214 méterénél a jármű letért az útról, és árokba borult. A baleset során ketten megsérültek.

Dunapataj belterületén, a Kalocsai úton egy újteleki lakos közlekedett autójával 18 óra 15 perc körül. A jelenlegi adatok alapján a jármű a nedves úton megcsúszott, egy betonkerítésnek csapódott, majd az árokba borult. A baleset következtében a sofőr és az utasok is megsérültek. Az eset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására! Ne feledjék: a balesetek megelőzhetőek! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában