FRISSÍTVE / galériával

2021.03.17. 08:26

A rendőrök elfogták a kecskeméti késelőt

Rendőrök lepték el szerda kora reggel Kecskeméten a Vacsiköz egyik parkolóját, ahol egy fehér színű autónál helyszínelnek. Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, hogy felfegyverkezve elkövetett garázdaság ügyében indított vizsgálatot a nyomozóhatóság, későbbre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben.

Pozsgai Ákos

FRISSÍTÉS 13:54

A hivatalos rendőrségi tájékoztatás szerint a bűncselekmény feltételezett elkövetője és későbbi áldozata közlekedési konfliktusba keveredtek Lajosmizse külterületén. A kisteherautóval közlekedő 48 éves sofőr ezt meg akarta beszélni autóstársával, ezért beállt az áruház parkolójába, ahová az Audit vezető férfi követte. A parkolóban a viszály tettlegességig fajult, amelyet a személykocsi sofőrje egy késsel próbált lezárni úgy, hogy egy ízben combon szúrta vitapartnerét, majd elhajtott a helyszínről.

A járőrök a sértett segítségével azonosították, és másfél órán belül lakása előtt elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 43 éves férfit előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, és elszámoltatása folyamatban van.

FRISSÍTÉS 10:01

Tudósítónk elmondása szerint a rendőrök elfogtak egy személyt, aki ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt indult eljárás. A szerda kora reggel Kecskeméten, a Vacsiközben történt ügy kapcsán az elszámoltatása folyamatban van – közölte érdeklődésünkre Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Úgy tudjuk, az elfogott személy összeverekedett azzal, akit a mentők a Vacsiközből kórházba szállítottak a reggeli órákban. Úgy tudjuk az illető könnyebb sérüléseket szenvedett.

09:06

Meg nem erősített információk szerint megkéseltek valakit, többen arról számoltak be a közösségi oldalakon, hogy egy fehér színű gépkocsit kerítettek körbe fehér szalaggal a nyomozók, a jármű vezetőülés felőli ajtajánál a küszöb és a föld csupa vér.

Több rendőrautó is közrefogja a helyszínt, a nyomozók adatokat és információkat gyűjtenek, a helyszínelők rögzítik a nyomokat.

Nem hivatalos információink szerint egy mentőautó is volt a helyszínen, az állítólag megkéselt személyt kórházba szállították.

Érdeklődésünkre a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője egyelőre arról tájékoztatott, hogy felfegyverkezve elkövetett garázdaság ügyében indított vizsgálatot a rendőrség, mivel folyamatban lévő ügyről van szó, további részleteket nem közölt Hürkecz Zoltán, aki későbbre ígért tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában