TŰZESET

2021.02.16. 17:55

Kigyulladt egy ház Homokmégy mellett

A kedd délutáni tűzben senki nem sérült meg, a háziállatokat is sikerült kimenteni, de az anyagi kár jelentős.

Gábor János

Fotó: Gábor János

Tűz ütött ki egy lakóház melléképületében Homokmégy-Kiskecskemégyen, kedden délután. A tűzfészek az épület hátsó részében keletkezett, és átterjedt a ház többi részére, megsemmisítve a tetőszerkezet egy részét.

– A 15:30-kor érkezett bejelentés szerint Homokmégyen egy melléképület égett, ahová a kalocsai és kiskőrösi hivatásos tűzoltók vonultak ki, összesen három gépjárművel. A kiérkezést követően több sugárral azonnal megkezdték a kb. 25 négyzetméteres épület oltását. A tűz során károsodott az épület tetejének nagy része – erősítette meg érdeklődésünkre Varjassy László tű. őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Tudomásunk szerint a Kalocsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság kettő, míg a Kiskőrösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság egy autóval érkezett a helyszínre, és az oltás mellett vagyonmentést is végrehajtottak, például több tévékészüléket, valamint háziállatokat is kimentettek a lángok közül. A tűzesetben személyi sérülés nem történt, de a tető beomlása miatt az anyagi kár vélhetően jelentős.

Fotó: Gábor János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában