GALÉRIÁVAL

2021.02.01. 12:28

Egy terepjáró fának csapódott, egy kamion keresztbe fordult a havas úton

A hókásás úton megcsúszott és fának ütközött egy Toyota terepjáró hétfő délelőtt az 54-es főúton Bócsa közelében. A gépkocsit vezető férfi súlyosan megsérült. Szalkszentmárton közelében egy kamion fordult keresztbe a havas úton.

Pozsgai Ákos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A jármű Kecskemét felé haladt, amikor a települést elhagyva a havas úton megcsúszott és irányíthatatlanná vált. A gépkocsi az árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. A járművet vezető 48 éves sükösdi férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Helyszíni információink szerint a sofőrnek eltört a karja és a fején is megsérült. A kiskőrösi mentők a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrség félpályán lezárta az utat, a baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szalkszentmárton közelében az 51-es főúton egy kamion csúszott meg és fordult keresztbe a jeges úton. Úgy tudjuk, a balesetben senki nem sérült meg, anyagi kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában