kecskemét / galériával

2021.01.15. 09:25

Személyautó és kamion ütközött, utóbbi kigyulladt, egy ember meghalt

Halálos baleset történt 445-ös út 3-as kilométerénél, Kecskemét térségében péntek délelőtt. A műszaki mentés 16 óra 20 perckor fejeződött be, ezért feloldották az útlezárást.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (16:44):

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés is befejeződött a 445-ös számú főúton. A helyszínelés még 12 óra 25 perckor, a műszaki mentés pedig 16 óra 20 perckor fejeződött be, ezért a rendőrök feloldották az útlezárást.

Frissítés (09.41):

A rendőrség közlése szerint egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között a 445-ös számú út 3-as kilométerénél pénteken 8 óra 50 perc körül. A baleset következtében az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az elkerülőt, és a forgalmat leterelik a 441-es számú út kereszteződésében, valamint a Hunyadi városi lehajtónál.

Korábban írtuk:

Egy személyautó és egy kamion volt a részese annak a balesetnek, amely a 445-ös út 3-as kilométerénél történt, Kecskemét térségében – közölte a katasztrófavédelem.

A kamion, amely ágybetéteket szállított, kigyulladt. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett áramtalanították a járműveket és körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

A balesetben a személyautó vezetője életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában