lezárt nyomozás

2020.11.08. 08:03

Hamar elkapták a drótszamarak tolvaját Kunszentmiklóson

Két biciklit lopott el egy férfi idén nyáron a kunszentmiklósi vasútállomásról. A térfigyelő kamerák felvételei alapján a rendőrök hamar elfogták a tolvajt.

police.hu

Forrás: police.hu

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytatott egy 30 éves helyi lakossal szemben, aki a gyanú szerint a nyáron két nap alatt két kerékpárt tulajdonított el a városi vasútállomásról. A férfi – saját elmondása szerint – egyszerűen és gyorsan akart pénzt szerezni, ezért magához vett egy drótvágót, amelynek segítségével 2020. július 9-én kora este, majd július 10-én délelőtt a vasútállomás előtti tárolóból ellopott egy-egy kerékpárt úgy, hogy mindkettőről levágta a lakatot. A biciklikkel vonatra szállt, és távolabbi településeken mindkettőt értékesítette.

A nyomozók a térfigyelő kamerák segítségével rövid időn belül beazonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett. A kétrendbeli lopással gyanúsítható férfi ügyében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelés javaslatával küldték meg a helyi ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában