kék hírek

2020.10.08. 11:24

Tíz esetben követett el vagyon elleni bűncselekményt egy halasi férfi

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán folyamatban lévő nyomozás adatai szerint egy 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. április 27. és október 7. között tíz esetben követett el különféle módszerrel vagyon elleni bűncselekményeket.

police.hu

Alig hat hónap alatt meglovasított három kerékpárt. A könnyelmű sértettek nem zárták le a biciklijeiket, sőt, az egyik esetben a károsult még a pénzzel, telefonnal, ruhákkal teli táskáját is a kétkerekű kosarában hagyta. Két esetben dohányboltokat dézsmált meg a gyanúsított, további három alkalommal pedig boltokból, áruházakból lopott el különféle termékeket szinte válogatás nélkül. A fiatal augusztus végén egy lakóépületet célzott meg: feltépte a konyhaablakra szerelt szúnyoghálót, bemászott az ingatlanba, azonban a tulajdonos tetten érte, így a férfi üres kézzel elmenekült. Október 7-én hajnalban egy újabb házzal próbálkozott. Befeszítette az egyik ablakot, ám a riasztóberendezés jelzésére a rendőrök a helyszínre mentek, így tetten érték a betörőt.

A jelenleg összesen tíz bűncselekménnyel gyanúsítható férfit a kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették, és kihallgatását követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában