kék hírek

2020.10.13. 16:39

Több autót is megpróbált ellopni egy férfi Kiskunhalason

Kiskunhalas belterületén vasárnap egy ismeretlen személy egy nyitott személygépjárműbe szállt be, és a kesztyűtartójában hagyott indítókulcs segítségével elvitte az autót. Útja egészen Jánoshalmáig tartott, amit a járműben lévő GPS segítségével a tulajdonos végig követett. A rendőrök ennek köszönhetően megállították a gépjárművet és elfogták a férfit. Bíróság elé állítást javasolnak a kiskunhalasi rendőrök.

MTI

A nyomozás során kiderült, hogy a 18 éves gyanúsítottnak nem ez volt az egyetlen ilyen esete. A gyanú szerint október 4-én a kiskunhalasi cég telephelyére mászott be, majd egy gépjárműbe szállt be, és az abban szintén otthagyott slusszkulccsal azt is beindította. Több kapun keresztül is megpróbált elhajtani, de mivel azok mind zárva voltak, gyalog távozott. Egy hónappal korábban pedig az egyik kiskunhalasi hotel recepciójáról magához vette az egyik autó indítókulcsait és a parkolóból elhajtott vele. Pár nappal később az autót megtalálta tulajdonosa.

A kiskunhalasi rendőrök a jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást befejezték, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítás javaslatával küldték meg az illetékes ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában