GALÉRIÁVAL

2020.10.15. 15:19

Frontálisan ütközött a motoros az autónak Csólyospálos közelében

Súlyos motoros baleset történt csütörtök délelőtt Csólyospálos közelében az 5405-ös úton, egy szemből érkező személyautónak csapódott motorkerékpárjával egy férfi. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, a szegedi klinikára vitték az életveszélyesen sérült férfit.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A motoros, aki helyszíni információink szerint használt bukósisakot, de nem volt bekapcsolva, egy jobb kanyarban tért át a szemközti sávba, ahol egy érkező személyautónak ütközött frontálisan. Az autót vezető tázlári férfi érdeklődésünkre elmondta, hogy az éles kanyar miatt eleve lassan haladt, félrehúzódott, hogy megpróbálja elkerülni az ütközést, de a motoros a járműve jobb elejének csapódott, felrepült a motorháztetőre, közben a bukósisak leesett róla és fejjel a szélvédőre, majd az úttestre zuhant.

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, Szegedről és Kiskunmajsáról érkezett egy-egy mentőautó, de riasztották a szentesi légimentőbázis mentőhelikopterét is. Közel egy órán át stabilizálták az állapotát, hogy szállítható legyen, majd a mentőhelikopter a szegedi klinikára szállította. A helyszínen fél pályán rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában