frissítve / galériával

2020.10.13. 17:25

Hárman sérültek a frontális karambolban Kiskunhalason

Kedden késő délután egy Opel és egy Suzuki ütközött frontálisan a Mártírok és a Tinódi utcát összekötő Dong-ér völgyi elkerülő úton. A balesethez két mentőautót riasztottak és vonultak a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók is.

Pozsgai Ákos/bacs.katasztrofavedelem.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

18:54

Helyszíni információink szerint a Suzuki egy autóbuszt előzött a Tinódi utca felé haladva. amikor egy enyhe ívű bal kanyarban frontálisan ütközött a szemből érkező Opel személyautóval. A Suzukiban utazó két személy fejsérülést szenvedett és megsérült az Opelt vezető védtelen nő is, mindhármukat kórházba szállították a mentők.

A halasi tűzoltók áramtalanították az összetört járműveket, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a Dong-ér völgyi útnak ezt a szakaszát, később félpályán, rendőri irányítás mellett megindulhatott a forgalom.

17:25

Két autó frontálisan ütközött Kiskunhalason, a Mártírok útját és a Tinódi utcát összekötő, elkerülő úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában