katasztrófavédelem

2020.07.03. 11:59

Tűzhelyen felejtett étel füstölt egy kecskeméti társasházban

Egy Horváth Döme körúti társasházhoz riasztották a katasztrófavédelmiseket péntek dél előtt pár perccel Kecskemét belvárosában.

baon.hu

Egy Horváth Döme körúti társasházból érkezett riasztás péntek dél előtt pár perccel – informálta hírportálunkat Kovács Andrea tű. Főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvívője.

A bejelentő arról számolt be a hivatásos szerveknek, hogy közvetlen szomszédjától füstszivárgást észlel az ablakon keresztül. A Kecskeméti Hivatásos Tűzoltók azonnal a helyszínre vonultak, majd mentő- és rendőr is érkezett. A tűzoltók az üres lakásba érve felfedezték, hogy a tűzhelyen felejtett ebéd okozza a füstöt, a gázt elzárva biztosították a helyszínt.

Személyi sérülés szerencsére nem történt. A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ugyanakkor felhívja a lakosság figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek az ilyen tűzveszélyes helyzetek elkerülésére és ne hagyják a tűzhelyen az ételt még egy gyors bolti bevásárlás idejére sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában