bűnmegelőzés

2020.07.06. 14:56

Bajára is megérkezett a Police Coffee

Baján rendezték meg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott Police Coffee elnevezésű bűnmegelőzési program újabb Bács-Kiskun megyei állomását.

police.hu

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi munkatársai és a Bajai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója 2020. július 4-én délelőtt a helyi városi piac területén várták az érdeklődőket, akiket kötetlen formában, egy kávé mellett tájékoztatták vagyonvédelmi és bűnmegelőzési témákról, illetve az áldozattá válás megelőzésének lehetőségeiről.

A rendőrségi standnál közel 50 fő fogadta el az egyenruhások invitálását, a fiataloktól egészen a szépkorúakig. Leginkább a lakókörnyezetükben tapasztalt kedvezőtlen esetekről beszéltek a rendőröknek, és a lopások, betörések megelőzési lehetőségeiről érdeklődtek. Az idősebb korosztálynál szóba került a telefonos csalások és az unokázós csalások megelőzési lehetőségei is.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában