galériával

2020.07.01. 14:54

A Police Coffee következő állomása a halasi piac volt

Az unokázós csalókra, valamint nyáron gyakran előforduló bűncselekményekre hívták fel a vásárlók figyelmét a kiskunhalasi piacon a rendőrök.

Pozsgai Ákos

Hét idős emberből mindössze egy személyt tudtak becsapni az úgynevezett unokázós csalók, ez azt mutatja, hogy egyre többen értesülnek erről a csalási formáról és egyre elővigyázatosabbak az emberek – nyilatkozta szerkesztőségünknek Farkasné Wodring Zsuzsanna rendőrőrnagy, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kiemelt bűnmegelőzési előadója.

A halasi és a Bács-Kiskun megyei rendőrök a Police Coffee következő állomásán, a halasi piacon tartottak felvilágosító kampányt, elsősorban az idősek számára.

A kecskeméti rendőrök éppen az elmúlt napokban vették őrizetbe egy három fős bűnbanda tagjait csalás bűntettének gyanúja miatt, akik Lajosmizsén, Kecskeméten és Vasváron csaptak be idős asszonyokat. Az egyenruhások a halasi piacon a nyári időszak tipikus bűncselekményeire is felhívták a figyelmet, többek között arra, hogy a fürdőhelyeken ne hagyja senki őrizetlenül az értékeit, valamint, hogy a szúnyogháló nem véd meg a betörőktől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában