kék hírek

2020.06.24. 10:50

Még a kábelt is kitépte a falból a kunszentmiklósi betörő

A kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették a 21 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre június 22-én reggel, mivel egy kunszentmiklósi építkezésről különböző műszaki cikkek tűntek el. Az adatok alapján valaki a hétvége folyamán az épülő lakás nyitott ajtaján bejutva a falból kitépett körülbelül 50 méter elektromos vezetéket, majd magához vette a lakásban hagyott fejlámpát, töltőket, kézi szerszámgépeket, hosszabbítót, és mindezt eltulajdonította.

Néhány óra elteltével újabb bejelentés érkezett, miszerint egy férfi bemászott egy családi ház udvarára, ott a melléképületet megbontotta, de ekkor a tulajdonos megzavarta, ezért a tettes elmenekült. Az elkövető olyan sietősen távozott, hogy a kerékpárját a helyszínen hagyta.

Másnap délelőtt újabb bejelentést kaptak a kunszentmiklósi rendőrök, mivel egy ismeretlen személy bemászott az egyik közintézmény ablakán, és lopási céllal összekészített körülbelül 120 méter kábelt, amit – mint később kiderült – a súlya miatt nem tudott magával vinni.

A nyomozók eljárást indítottak valamennyi feljelentés kapcsán, azonban nem kellett sok idő ahhoz, hogy kiderítsék, mindhárom lopást ugyanaz a személy követte el. A rendőrök június 23-án kora délután elfogták a feltételezett elkövetőt. A 21 éves kunszentmiklósi férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában