galériával

2020.06.14. 17:59

Először Soltvadkerten, később Tabdin történt motoros baleset

Vasárnap két motoros baleset is történt alig néhány óra leforgása alatt a Kiskőrösi Rendőrkapitányság illetékességi területén. Soltvadkert határában az 53-as főúton és Tabdi közelében is motor és személyautó ütközött.

Pozsgai Ákos

Vasárnap délelőtt az 53-as főúton, Kiskőrös felől haladt egy járműsor, amikor a legelöl haladó traktor balra kanyarodott. A mögötte érkező Fiat, a Renault és a motoros is meg tudott állni időben, de az utánuk érkező Hyundai sofőrje a fékezés ellenére az előtte lévő motort nekilökte a Renaultnak. A motor utasát – egy negyven év körüli nőt – a mentők a kiskunhalasi kórházba szállítottak.

Néhány órával később Tabdi közelében, a kaskantyúi leágazásnál kanyarodott balra egy Suzuki személyautó, miközben a mögötte érkező motoros már nem tudott megállni és nekicsapódott a kanyaródó gépkocsi oldalának. Ennél a balesetnél is a motor utasa sérült meg, őt is a kiskunhalasi kórházba szállították a kiskőrösi mentők. Mindkét baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Képeink az 53-as főúton történt balesetnél készültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában