FRISSÍTVE

2020.04.03. 21:08

Halálos biciklis gázolás Halas és Kunfehértó között

A rendőrök szombat hajnalban feloldották a teljes útlezárást.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

04.04.- 12:58

A rendelkezésekre álló adatok szerint 5412-es úton Kiskunhalas felől Kunfehértó irányába közlekedett 20 óra körül egy 26 éves jánoshalmi férfi egy BMW személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr későn vette észre az előtte haladó, feltehetően kerékpárját toló gyalogost, akit az út 4.486-os méterénél elütött. A baleset következtében az 50 éves kunfehértói férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – szakértők bevonásával – vizsgálja.

04.03. – 20:30

Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost 2020. április 3-án 20 óra körül az 5412-es számú út 4-es kilométerénél. A baleset következtében az 50 éves kunfehértói férfi, aki a biciklivel közlekedett, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Pozsgai Ákos

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat, ezért Kiskunhalas és Kunfehértó határában visszafordították az érintett útszakaszon közlekedőket. Kerülni csak Mélykút irányába lehetett. A rendőrök szombat hajnalban feloldották a teljes útlezárást.

Fotó: Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában