Rendezvény

2024.05.20. 11:09

Pünkösdvasárnap ünnepeltek Hercegszántón – galériával

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megtartották a Tót utcaiak napját. A szervezők erre meghívtak minden volt utcai lakost, azokat, akik most is ebben az utcában laknak, valamint a velük szimpatizáló helybélieket. A helyszín most is a Kovács Imre és Balázs Gábor lakóháza előtti térség volt. Mialatt gyülekeztek az ünneplők Pásti Anita szakácsmester és segítői két bográcsban főzték a gulyáslevest. Időközben megszólalt az élő zene, amit Kiss István, "Cigis Pista" szolgáltatott.

Tölgyesi Gábor

A finom ebéd elfogyasztása után a hölgyek által elkészített finomabbnál finomabb sütemények megkóstolása következett. A gyermekek az ugrálóvárban tomboltak. A büfé üzemelt, egyre jobb lett a hangulat. Az úttesten pedig, aki tehette, táncra perdült. Az időjárás is kegyeibe fogadta rendezvényt.

pünkösd, Hercegszántó, ünnep
Idén is megtartották a Tót utcaiak napját
Fotó: Tölgyesi Gábor

Példamutató a Tót utcai lakosok összetartása. A szervezők aktív tevékenysége, hozzáállása biztosíték arra, hogy jövőre majd újra találkoznak itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában