KÉK HÍREK

2020.03.05. 14:54

Kétpercenként egy gyorshajtót regisztráltak a rendőrök Kadafalván

A közlekedési balesetek megelőzése és a jogsértő módon közlekedők kiszűrése érdekében rendszeresen ellenőrzik a kecskeméti rendőrök a járművek sebességét.

baon.hu

Mint arról hétfőn beszámoltunk, az 54-es számú főút kecskeméti elkerülő szakaszán 110 sebességtúllépőt regisztráltak az egyenruhások.

A közlemény megjelenésének napján a kecskeméti rendőrök – lakossági kérés alapján – a kadafalvai iskolánál ellenőrizték a járművek sebességét. Három óra alatt 45-en lépték át a megengedett legnagyobb sebességet.

Másnap az egyenruhások az 5-ös főút négysávos szakaszán ellenőrizték a gépjárműveket. Öt óra alatt 155 sebességtúllépőt regisztráltak, ami azt jelenti, hogy két percenként történt gyorshajtás az adott szakaszon.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is arra kéri a járművezetőket, hogy minden esetben az adott útszakaszra vonatkozó sebességkorlátozásnak megfelelően vezessék járműveiket. A sebesség túllépése növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát.

A fotó illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában