nyomozás

2020.03.05. 13:56

A kocsma előtt találtak rá a mentők a súlyosan összevert, halasi férfire

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a hatvan év körüli férfi, akit a mentők Kiskunhalason, az Esze Tamás lakótelepen lévő kocsma elől szállítottak kórházba az elmúlt napokban.

Pozsgai Ákos

A sértett szóváltásba került egy vendéggel a kocsmában

Fotó: Pozsgai Ákos

Az illetőt később rohamkocsival át szállították a szegedi klinikára. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el az ügyben. Egyelőre tisztázatlan, hogy pontosan mit történt, a rendőrség megkeresésünkre csak annyit közölt, hogy bejelentés érkezett a rendőrségre, ez után indult vizsgálat. – Az ügy kapcsán a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, nyomozást folytat testi sértés bűntett gyanúja miatt. A nyomozás érdekeire tekintettel jelenleg egyéb információt nem áll módunkban közölni – válaszolt a megyei főkapitányság sajtószolgálata.

Hivatalosan meg nem erősített információink szerint az eset szombat este történt Kiskunhalason, az Esze Tamás lakótelepen lévő kocsmában. Úgy tudjuk, hogy a sértett szóváltásba keveredett egy vendéggel, ami tettlegességig fajult, majd a később a bántalmazás a szórakozóhely előtti parkolóban is folytatódott. Információink szerint végül a mentőket valaki úgy értesítette, hogy az egyik vendég leesett a székről és megsérült.

A sértett szóváltásba került egy vendéggel a kocsmában
Fotó: Pozsgai Ákos

A kiérkező mentők a férfit a helyszíni ellátást követően beszállították a halasi kórházba, ahonnan azonban később életveszélyes állapotban mentővel átszállították a szegedi klinikára. Arra vonatkozóan nincs semmilyen információ, hogy jelenleg milyen állapotban van, úgy tudjuk, hogy a férfi hozzátartozói megtiltották a kórháznak, hogy az egészségi állapotáról információt közöljenek a nyilvánossággal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában