Kecskemét

2019.09.21. 08:13

Nem találták meg a kecskeméti szatírt a rendőrök

Még szeptember elején jelezte olvasónk, hogy egy idősebb, „jól szituáltnak tűnő” férfi a bokrok mögé szokott bújni a Kuruc körúton, a régi KTE-pályánál, de úgy, hogy az arca ne látszódjon, felhajtja a pólóját, letolja a nadrágot és „játszadozik”.

Hraskó István

– Érkezett-e ez ügyben bejelentés, volt-e intézkedés? – kérdeztük a rendőrséget, mire azt a választ kaptuk, hogy a „megjelölt tárgyban” ez idáig nem.

Ahogy megjelent ezzel kapcsolatos cikkünk, írt szerkesztőségünknek egy fiatal hölgy, aki viszont kijelentette: július 19-én este ő igenis hívta a 107-et, mert miközben a Vasútkertben a játszótérnél üldögéltek a barátnőjével, egy férfi odament a tőlük három méterre lévő bokorhoz, „alulról teljesen levetkőzött és ott helyben kezdte a nemi szervével a műveletet és közben kiabált nekünk, pontosabban hangosan élvezkedett”. A két fiatal nő elfutott a Rákóczi útra, közben olvasónk tárcsázta a rendőrséget. Azt mondták nekik, hogy küldenek járőrt. Vártak negyedórát, de nem láttak rendőrautót a Vasútkerthez érkezni.

Újból megkerestük a rendőrség sajtóosztályát, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a jelzett napon késő este valóban kaptak ilyen bejelentést.

– A szolgálatban lévő járőrök a helyszínen ellenőrizték a bejelentést, azonban olyan adatot, amely a bejelentés tényét alátámasztaná, nem sikerült beszerezni – közölte a rendőrség.

– Azt semmi nem támasztja alá, hogy a bejelentésben szereplő személy ugyanaz lehet, aki felől korábbi megkeresésében érdeklődött. A közelmúltban – korábbi válaszunkat megerősítve – nem érkezett ilyen tartalmú bejelentés – szólt a válasz.

Mindenesetre az biztosnak tűnik: szokott lenni szatír a Vasútkertben. Már csak az a kérdés, hogy egy vagy több jár rendszeresen oda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában