galériával

2019.08.31. 17:09

Halálos motorbaleset történt Jánoshalma közelében

Életét vesztette egy motoros, miután járművével letért az útról és fának ütközött Jánoshalma közelében, szombat délután.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Friss: A police.hu információi szerint az 5412-es számú úton közlekedett Jánoshalma felől Kunfehértó irányába 15 óra 50 perckor egy 25 éves jánoshalmi férfi egy motorkerékpárral, amire vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A helyszíni szemle adatai szerint az út 15.341-es méterénél előzést követően gyorsított, és a bal oldali útpadkára lehaladva egy fának ütközött. A baleset következtében a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Friss (18.30): Információink szerint a mentők hosszan próbálkoztak az újraélesztéssel sikeretelenül. A balesetben egy 25 év körüli férfi vesztette életét.

Korábban írtuk: A rendelkezésre álló adatok szerint szombaton 15 óra 50 perc körül az 5412-es számú út 15-ös kilométerénél egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy fának ütközött. A baleset következtében a motoros férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök félpályán lezárták az utat, a forgalom rendőri irányítás mellett váltakozó irányba halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában