Kecskemét

2019.08.13. 15:02

A gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrség

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/2626/2019. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytat büntetőeljárást.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2019. augusztus 2-án este egy busz elütött egy gyalogost Kecskemét belvárosában.

A Dózsa György úton – az Izsáki út felől a Petőfi Sándor utca irányában – közlekedett 21 óra 13 perckor egy helyi járatos autóbusz. A nyomozás adatai szerint a sofőr az Ipoly utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő férfinak és elütötte. A gyalogos sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba szállítását követően két nap elteltével meghalt.

Az eljárás során felmerült, hogy mások is releváns információval rendelkeznek a baleset körülményeivel kapcsolatban.

A cikkben korábban közölt fotókat személyiségi jogok miatt töröltük.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a baleset bekövetkezését, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen! Személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon jelenjen meg, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában