akció

2019.07.08. 18:30

Több mint 70 gyorshajtót kapcsoltak le a zsaruk

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt hétvégén, a megyeszékhely területén egy komplex közlekedésrendészeti akciót tartottak. Az ellenőrzés elsősorban a sebességtúllépők, illetve az engedély nélkül átalakított gépjárművek kiszűrésére irányult.

police.hu

Forrás: police.hu

Az akciót egy megbeszélés előzte meg, amelynek résztvevői dr. Homoki Tamás alpolgármester és Király József önkormányzati képviselő, valamint a társszervek képviselői voltak.

Ezen felül a város rendőrkapitánya, Kerti István r. alezredes személyesen beszélt több olyan állampolgárral, akik a lakosság oldaláról mutatták a város közlekedési helyzetét.

Felhasználták a Kecskeméti Közalapítvány által megvásárolt drónt is.

Az ellenőrzések során 71 sebességtúllépőt regisztráltak, egyéb közlekedésrendészeti szabálytalanság miatt 9 fővel szemben jártak el, valamint 1 ittas járművezetőt szűrtek a ki a forgalomból.

Egy gépjármű – átalakítása miatt – nem felelt meg a közúti közlekedésnek, ezért rendkívüli műszaki vizsgára rendelték be.

A közlekedésrendészeti akciók a jövőben folytatódni fognak városszerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában