Bács-Kiskun

2019.05.03. 10:59

Bács-Kiskunban is akadozik a határátkelők működése

​​​​​​​Informatikai hiba okozza a várakozási idő megnövekedését az ország valamennyi határátkelőhelyén, többek között a Bács-Kiskun megyei határátkelőkön is.

baon.hu

Forrás: police.hu

Megnövekedett a várakozási idő a magyarországi határátkelőhelyeken – így a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is – technikai ok miatt. A szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán, az utazóközönség türelmét kérjük a fennakadás megszüntetéséig – írja a police.hu.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség folyamatosan frissülő Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányainak meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában