halálos tűzeset

2018.12.14. 16:30

Bent égett a házában a dunapataji férfi

Egy 45 év körüli férfi az áldozata annak a halálos háztűznek, amely péntek délelőtt történt Dunapatajon a Bem József utcában.

Pozsgai Ákos

A körülbelül százhúsz négyzetméter alapterületű kétszintes lakóház tetőszerkezete akkor gyulladt ki, amikor a házban egyedül élő férfi elment boltba. Információink szerint az egyik szomszéd értesítette, hogy siessen haza, mert ég a háza.

A tetőtérből ömlött a füst, a hazaérkező férfi felment a padlásra, hogy megpróbálja a kazánba bekötött kéménynél oltani a lángokat, de már nem tudott lejönni, vélhetően a hatalmas füstben elvesztette az eszméletét.

A lángokat a kiérkező kalocsai és a solti hivatásos, valamint a dunapataji önkéntes tűzoltók három vízsugár segítségével oltották el. A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint az épület padlásterében találták meg a tűzoltók a férfi holttestét. Hogy pontosan mi okozta a tüzet, a helyszínre érkező katasztrófavédelem műveletirányítási szolgálata és a rendőrség is vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában