kék hírek

2018.10.21. 09:55

Megfenyegette ismerősét, pénzt követelt tőle

Önbíráskodás mellett garázdasággal is gyanúsítanak a tiszakécskei nyomozók egy helyi férfit, aki pénzt követelt egy ismerősétől, valamint megütött egy nőt.

police.hu

A tiszakécskei rendőrök 2018. július 20-án 21 óra 50 perckor őrizetbe vettek egy helyi lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján egy kocsmában megfenyegette ismerősét, aki úgy megijedt tőle, hogy átadott neki 10.000 forintot. A gyanúsított azt állította, hogy tartozott neki áldozata, ő csupán a neki jogosan járó összeget kérte vissza, ám a sértett szerint szó sem volt ilyenről, a 36 éves elkövető csupán így próbált pénzt szerezni.

Néhány perccel később a szórakozóhelyen egyébként ismert férfi a pultnál kiabált, illetve szidalmazott és vállon vert egy nőt. A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták, önbíráskodás bűntett és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a Tiszakécskei Rendőrőrs a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte. Az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában