frissítve

2018.10.30. 18:24

Két autó karambolozott az 52-esen

Két autó ütközött össze az 52-es főút 28-as kilométerszelvényénél, Izsák térségében kedden kora este.

baon.hu

 

Részletek a balesetről:

Az 52-es számú főúton közlekedett Kecskemét felől Solt irányába 2018. október 30-án 17 óra 25 perckor egy 39 éves kiskőrösi férfi egy Opel Vivaro típusú tehergépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, azonban nem győződött meg arról, hogy a manővert be tudja úgy fejezni, hogy a szembe jövő forgalmat ne zavarja. Az Opel ezért nekiütközött a szemből érkező Renault Kangoo típusú tehergépkocsinak. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – a Renault sofőrje súlyos sérülést szenvedett, az Opel 63 éves férfi utasa pedig könnyen sérült – írta október 31-én a police.hu.

Friss: A rendőrök a baleset helyszínelését 21 óra 20 perckor befejezték. Az út ismét teljes szélességében járható.

Korábban írtuk: A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. október 30-án 17 óra 25 perc körül az 52-es számú főút 28-as kilométerénél eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó összeütközött. A balesetben az elsődleges adatok szerint három személy megsérült – írja a police.hu.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés következtében egy ember az egyik járműbe szorult. A szabadszállási önkormányzati tűzoltókat követően a kiskőrösi hivatásos tűzoltók is a helyszínre értek. Az egységek feszítőhenger segítségével emelték ki a beszorult embert, illetve áramtalanították a kocsikat.

Úgy tudjuk, hogy baleset előzés közben történt. Információink szerint a fehér kis furgon sofőrjét a tűzoltók emelték ki a járműből, úgy tudjuk, hogy a lába szorult be az összeroncsolódott kocsiba és a medencéje is megsérült. Információink szerint a másik autóban utazók saját lábukon szálltak ki a karambolt követően.

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök (kerülni Izsák, vagy Szabadszállás felé lehetett), majd 20 óra 26 perctől félpályán megindulhatott a forgalom.

Olvasói fotó
Olvasói fotó
Olvasói fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában