baleset

2018.09.05. 20:28

Elfogták a rendőrök a sorompót törő kamionost

Egy szerb rendszámú kamion tört le egy sorompót Kiskunhalason, az 53-as főúton a déli városkapu közelében kedden délután. A kamionos nem állt meg, elhagyta a helyszínt, a rendőrök néhány kilométerrel arrébb a város területén terelték ki a forgalomból a kamiont.

Pozsgai Ákos

Fél év alatt már a sokadik sorompótörés volt ez a környező utakon, a MÁV szakemberei nem győzik cserélni a tönkretett félsorompókat. A Kiskunhalas-Baja-Bátaszék között vezető fényjelzővel is ellátott vasútvonalon történt a baleset kedden délután. Azt nem tudni, hogy a kamionos nem állt meg, amikor elsodorta a félsorompót, vagy egyszerűen nem vette észre.

Információink szerint a balotaszállási körzeti megbízott a közelben tartózkodott szolgálati autójával és még az 53-as főúton, a város belterületén a Kölcsei utcai kereszteződés előtt sikerült megállítani a kamiont és leterelni az út szélére. A baleseti helyszínelő rögzítette a nyomokat a kamion elején és oldalán, úgy tudjuk eljárás indult a szerb kamionos ellen, de később tovább folytathatta az útját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában