kék hírek

2018.08.14. 13:58

14 bűncselekménnyel gyanúsítják a halasi tolvajpárost (videó)

Külön nyomozócsoportot állítottak fel a kiskunhalasi rendőrök, hogy lekapcsolják a betörésekre és lopásokra szakosodott tolvajokat.

baon.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2018. július közepétől több betörés és lopás is történt. Az elkövetők beazonosítása érdekében egy nyomozócsoport alakult. A kiskunhalasi rendőrök a többhetes nyomozás eredményeként beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 35 éves K. Mátyást és 22 éves társát.

Az idősebb halasi férfi augusztus 12-én reggel egy lakatlan ingatlanba akart betörni, de a szomszéd észrevette, és a férfit visszatartva értesítette a rendőrséget, akik a helyszínen elfogták a férfit. Egy nappal később 22 éves társát is elfogták a zsaruk. A férfiak a jelenlegi adatok szerint 14 bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak megalapozottan. Kihallgatásuk során mindketten beismerő vallomást tettek, őrizetbe vételüket követően a nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában