lakitelek / galériával

2021.02.08. 14:44

Megnyitotta kapuit a Ligetszépe Gyógyászat a Hungarikum Ligetben

Hétfőn megnyitották a Ligetszépe Gyógyászatot Lakiteleken.

Vajda Piroska

Fotó: Bús Csaba

Hétfőn nyitotta meg kapuit a vendégek előtt a Ligetszépe Gyógyászat Lakiteleken a Hungarikum Ligetben, azon belül is a Gabriella Gyógy- és Strandfürdőben. A szűk körben megtartott ünnepélyes megnyitó vendégeit elsőként Bogdán Béla, a fürdőkomplexum vezetője köszöntötte, majd Lezsák Sándorné, a Lakitelek Népfőiskola igazgatónője mutatta be röviden az létesítményt.

Elmondta, a Népfőiskola 30 éve működik és folyamatosan bővül. A kultúraközvetítés és a hagyományápolás mellett, mindig is figyeltek az egészséges életmód népszerűsítésére. Ezt a célt szolgálja a gyógyászati részleg is, ahol bár a járványveszély miatt csak korlátozva, a szigorú szabályok betartása mellett, de elindulhatnak a kezelések. Hozzátette: a Hungarikum Liget gyógyvízre épülő gyógyászati részlegében a felkészült szakemberek dr. Nemesi Katalin reumatológus és Kalics Gabriella gyógytornász irányítása mellett várják a gyógyulni vágyókat. Köszöntője után Kókai Géza református lelkész és Bagi Ferenc plébános áldotta és szentelte meg a létesítményt. A megnyitó bejárással zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!