Beruházás

2020.11.26. 09:41

Kerékpáros szolgáltatópont épült Baján

Multifunkcionális vízi turisztikai és kerékpáros szolgáltatópontot hozott létre az önkormányzat Baján, a Sugovica parton.

Márton Anna

A Baja-Sombor Greenways elnevezésű projekt az Interreg-IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósult meg – tájékoztatta a baon-hu.-t az önkormányzat. Mint közölték, az EuroVelo 6 kerékpáros túraútvonal keresztülhalad Baján, így a szolgáltatópontnak különösen hasznát vehetik majd a túrázók: a pihenőponton találnak kerékpárszerelő felszerelést, kerékpártárolókat, mosdókat, zuhanyzót és mobiltöltő szekrényt is. A túrázókon kívül a szolgáltatópont a strandolókat és strandolókra vigyázó elsősegélynyújtókat is ki tudja majd szolgálni a strandszezon idején. A szolgáltatópont november végén készül el teljesen, azonban az érvényben lévő korlátozó intézkedések miatt nem tartanak megnyitó- és átadóünnepséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!