szponzorált tartalom

2020.10.15. 15:50

Új gyárvezető a foktői Pannon Növényolajgyártó Kft.-nél

A Glencore Agriculture magyarországi cégcsoportjához tartozó foktői Pannon Növényolajgyártó Kft.-nél a növényolajgyár nyersolajtermelési vezetőjét, Sztrányóczki Dávidot (életkor: 36) nevezték ki gyárvezetőnek.

Pannon Növényolajgyártó Kft.

Forrás: Pannon Növényolajgyártó Kft

Sztrányóczki Dávid 2016 elején folyamatmérnökként csatlakozott a cégcsoporthoz. Az év őszén nyersolajtermelésért felelős vezető lett, és ebben a pozícióban dolgozott 2020 májusáig, amikor megbízott gyárvezetővé nevezték ki. Gyárvezetői státuszának véglegesítésére 2020. augusztus 1-jén került sor.

Újonnan kinevezett gyárigazgatóként ő felel a Pannon Növényolajgyártó Kft. teljes működésért, a megbízható és előírt minőségű termékek gyártásáért, tárolásáért és kiszolgálásáért, mindezeket az előírt igen szigorú munkavédelmi előírások betartásával, és a kollégák biztonságos munkakörülményeinek folyamatos fenntartásával. Célja, hogy a partnereiket a legmagasabb precizitással tudják kiszolgálni, és a gyár hatékonyságát folyamatosan követve javítsa azt, ezáltal a gyárat Európa élvonalában tartsa. Feladata továbbá, hogy folyamatos fejlesztések révén a jövőben is fenntartsa, sőt javítsa a gyár a jelenlegi teljesítményét.

A kinevezése kapcsán Sztrányóczki Dávid elmondta, hogy nagy megtiszteltetésnek érzi a bizalmat, melyet a gyárvezetői megbízás jelent.

„Nagy felelősség hárul rám, de hálás vagyok, és készen állok a kihívásoknak megfelelni. Biztos vagyok abban, hogy kollégáim támogatásával és közreműködésével nagyot lépünk előre a gyár teljesítményének növelése és hírnevének öregbítése terén” – mondta Dávid.

Sztrányóczki Dávid felsőfokú tanulmányait a Budapesti Műszaki Egyetemen végezte, ahol vegyészmérnökként, folyamatirányítási szakirányon szerezte diplomáját. Ezt követően 9 évig technológus tervezőként dolgozott. Feleségével három lánygyermeket nevelnek, Kalocsán élnek.

Fotó: Pannon Növényolajgyártó Kft

A Glencore Agriculture egyedülálló üzleti kultúrájának lényege, hogy lehetőséget biztosít a készségek és a szakértelem fejlesztésére, tapasztalatszerzésre. A cég arra ösztönzi munkatársait, hogy gondolkodjanak nagyban, és így izgalmas, támogató környezetben építhessék karrierjüket. Hiszünk abban, hogy az emberek a vállalat legfontosabb értékei, ezért egyedi munkakörnyezetet teremtünk az egyéni fejlődésre és karrierépítésre, és különösen fontosnak tartjuk a cégen belüli kinevezések lehetőségét.

A Glencore Agriculture a világ élvonalához tartozik a mezőgazdasági áruk és termékek felvásárlása, kezelése, feldolgozása és forgalmazása terén. A több mint 35 országban, 16.000 feletti dolgozói létszámmal folytatott tevékenységeink értéket teremtenek mind a termelők, mind pedig vevőink számára. Tároló-, feldolgozó- és szállítóeszközeink és infrastruktúránk stratégiai hálózata, valamint ellátási láncunk szilárd kapcsolatai révén eredményesen és hatékonyan elégítjük ki vevőink igényeit szerte a világon.

A Pannon Növényolajgyártó Kft., mely a Glencore Agriculture magyarországi cégcsoportjának tagja, Foktőn üzemelteti Közép-Európa egyik legnagyobb növényolajgyárát, ahol csúcsminőségű növényolajgyártási technológiát alkalmaznak. A legfontosabb feldolgozott termény a napraforgó, de az üzem alkalmas repcemag, szójabab és kukoricacsíra feldolgozására is.

A vállalatról bővebben a www.pannonoil.hu internetes oldalon tájékozódhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!