Szépségverseny

2024.03.06. 06:50

Elkezdődött Bács-Kiskun Tündérszépeinek fotózása – galériával, videóval

Kedden megkezdődött a Bács-Kiskun vármegyében kiválasztott Tündérszépek fotózása Kecskeméten. Idén új környezetben kaptuk lencsevégre a hölgyeket. Kedden két lány jött el a fotózásra, akik eleinte kicsit izgultak, de végül mindketten feloldódtak és a legszebb arcukat mutatták meg a kamerának.

Várkonyi Rozália

Ebben az évben is folyamatosan érkeznek a jelentkezések a Tündérszépek országos szépségversenyre, amelyet már ötödik alkalommal hirdetett meg a Mediaworks Hungary Zrt. A héten már a Bács-Kiskunban kiválasztott lányok fotózása is megkezdődött.

Tündérszépek szépségverseny, fotózás, szépségverseny
Németh Jázmin Bácsalmásról jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyre
Fotó: Várkonyi Rozália

Kedden két hölgy állt kameráink elé, akik hétköznapi, elegáns és fürdőruhában is megmutatták szépségüket.

Elsőként Németh Jázmin állt kameráink elé. A 20 éves bácsalmási lány elárulta, hogy azért jelentkezett a versenyre, mert a környezetéből mindig sok dicséretet kap a külseje miatt, és érdekli, hogy mások hogyan ítélik meg a szépségét.

A fotózásra nem egyedül érkezett Jázmin, ugyanis a párja is elkísérte, aki támogatja a döntésében és szurkol neki, hogy a versenyen is sikert érjen el. A fiatal lányt a családja is támogatja a versenyen, és kíváncsian várják már a stúdióban készült fotókat.

– A versenyre azért jelentkeztem, mert úgy gondolom, hogy ez egy remek ugródeszka lehet számomra, ha esetleg később el tudnék helyezkedni a modellszakmában. Nagyon élveztem a mostani fotózást is, olyan érzésem volt, mintha öt perc alatt eltelt volna ez a másfél óra. Egy idő után szerencsére elengedtem magam, és ráéreztem, melyek azok a pózok, amelyeket a fotós is szeretne látni tőlem – árulta el Jázmin.

Tündérszépek szépségverseny, fotózás, szépségverseny
Harangozó Alexandrát is lefotóztuk kedden
Fotó: Várkonyi Rozália

Másodjára Harangozó Alexandra érkezett, aki szintén izgult eleinte, de ő is feloldódott egy idő után a kamerák előtt. A kecskeméti lány elárulta, hogy mindig is érdekelte a modellkedés, a szülei is  támogatják a terveiben. 14–15 évesen egy budapesti modellcégnél elvégzett egy tanfolyamot, így van már némi tapasztalata.

– Ha adódik rá lehetőségem, akkor nagyon szívesen kipróbálnám magam a kifutón, de a címlapon is szívesen látnám magam a későbbiekben. A mostani fotózáson is nagyon jól éreztem magam és nem bántam meg, hogy jelentkeztem a versenyre – mondta el kérdésünkre Alexandra.

A fotózások a következő napokban is folytatódnak, a versenyzőkkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk őket a tudnivalókról. Érdemes mielőbb jelentkezni, hiszen a férőhelyek száma korlátozott. Várjuk minden 18 és 35 év közötti hölgy jelentkezését Bács-Kiskunból.

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyre!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!