Fotózás

2024.03.07. 06:50

Újabb szépség ragyogott kameráink előtt Kecskeméten – galériával, videóval

Szerdán újabb tündérszép hölgy állt kameráink elé. Egy félegyházi lány, Horváth Alexandra mutatta meg szépségét.

Várkonyi Rozália

Folyamatosan szervezzük a Tündérszépek szépségverseny fotózásait és szerdán újabb lányt kaptunk lencsevégre. Horváth Alexandra Kiskunfélegyházáról érkezett a kecskeméti stúdióba, hogy megmutassa legszebb oldalát kameráinknak.

Tündérszépek szépségverseny, szépségverseny, fotózás
Horváth Alexandra, kiskunfélegyházi szépség is ragyogott a kamerák előtt.
Fotó: Várkony Rozália

– Amikor megláttam a hirdetést először meglepődtem, mert eddig nem tudtam, hogy itt is rendeznek ilyen szépségversenyt, több ismerősöm is részt vett már ilyen versenyen és úgy gondoltam nekem is ki kell próbálnom magam ebben és mikor, ha nem most. Itt van előtte a lehetőség és semmit vesztenivalóm nincs, ha én is nevezek a versenyre – árulta el kérdésünkre Alexandra.

– Azt gondolom, hogy minden ember úgy öltözködik, amilyen. Én egy határozott, komoly embernek gondolom magam, ezért inkább elegánsabb darabokat hordok, ezzel is azt sugallom, hogy én ilyen vagyok. A színekkel pedig szintén azt próbálom megmutatni, hogy milyen ember vagyok. Nem szoktam a divatot követni, azt veszem fel, amiben jól érzem magam. Mindig azt nézem, hogy a bőrszínem alapján milyen színek állnak jól nekem, illetve, hogy éppen milyen eseményen viselem azt a ruhát. A sminkem is függ attól, hogy milyen eseményre megyek, de attól is, hogy milyen a kedvem. Úgy gondolom meg kell válogatnunk, hogy mi áll jól nekünk és az alapján kell, hogy öltözködjünk – véli Alexandra.

Alexandra eddig sosem vett részt ilyen fotózáson, ám a képek apján ez nem látszódott meg, hiszen végig magabiztosan pózolt a kamerának.

– A fotózás előtt nem izgultam, inkább attól tartottam, hogy nem lesz nekem való, de úgy voltam vele, hogy meglátom, mennyire megy ez nekem. Hiszen ha nem próbálom ki magam, akkor sosem fogom megtudni jó vagyok-e ebben. Nagyon tetszett a mai fotózás, örülök, hogy kipróbálhattam magam. A stúdióban sok pozitív visszajelzést kaptam és ez határozottan jól esett – mondta el Horváth Alexandra.

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyre!

Idén ötödik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már jelentkezhetnek a Bács-Kiskun vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Bács-Kiskun vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Békés vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!