Showműsor

2023.04.17. 18:06

Rózsa Györggyel játszhatott a Zsákbamacskában a kecskeméti játékos

Dr. Nagy Péter személyében újabb kecskeméti nyertese volt a TV2 Zsákbamacska című vetélkedőjének. A söröshordónak öltözött játékos – nagy meglepetésére – a legendás műsorvezetővel, Rózsa Györggyel játszhatott.

Sebestyén Hajnalka

Dr. Nagy Péter söröshordónak öltözött a játékban

Forrás: TV2

Dr. Nagy Pétert vasárnap este láthatta a közönség a Zsákbamacskában. A Tiszta kaszinó! játékkal első körben két sílécet és egy snowboardot nyert 375 ezer forint értékben. A fődíjjátékban mindezt kockára tette, és helyette végül egy 200 ezer forint értékű kávéfőzővel távozhatott. 

A jó kedélyű játékos négydiplomás, ötgyermekes édesapa. Három éve költöztek Kecskemétre Kiskőrösről. Jogász, közgazdász és informatikus, valamint borlovag. Jelenleg jogászként dolgozik. Az adás után megkerestük, hogy meséljen az élményeiről. 

– Fantasztikusan éreztem magam. Nagy meglepetés volt számomra is, hogy nem Majka és Pápai Joci volt a műsorvezető, hanem Rózsa György. Én még jól emlékszem a 28 évvel ezelőtti eredeti Zsákbamacska vetélkedőre, melyet ő vezetett. Az adás során végig nagyon kedves volt velünk, és mi is tisztelettudóak voltunk vele – mondta Nagy Péter, majd további részleteket osztott meg. 

Forrás: TV2

– Nagyon szeretek játszani, melyet öt gyermekem mellett bőven van is időm kihasználni. A legnagyobb már 28, a legkisebb egyéves. Tíz éve egyszer már sikerült bekerülnöm egy tévés vetélkedőbe, a Maradj Talpon!-ba, ahol nyertem 2,5 millió forintot. Azóta is próbálkoztam, és most végre beválogattak a Zsákbamacskába. Jobban szeretem a tudásalapú játékokat, de izgalmas volt egy szerencsén alapuló játékban is próbára tennem magam – jegyezte meg, utána pedig elárulta, miért éppen söröshordónak öltözött. 

– Eredetileg borlovag jelmezbe szerettem volna bújni, de mint kiderült, a költözés során megsérült a ruhám. Egy jelmezkölcsönzőben akadtam erre a söröshordóra, melyet egy varrónő segítségével felújítottunk. Kicsit vicces is volt, gondoltam majd felfigyelnek rá Majkáék. Engem is meglepett, hogy pont a mi csapatunkkal kezdett Rózsa György, de nagyon szórakoztató és élményteli volt az adás felvétele – tette hozzá Nagy Péter, aki még azért sem bánkódott, mert kisebb értékű fődíjjal térhetett haza. Síelni úgyse síel, ilyen komoly kávéfőzőre pedig már régóta vágyott.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!