Szépségverseny

2022.02.25. 19:59

Értékes nyeremények és siker vár: lépj ki a rivaldafénybe, legyél te 2022 Tündérszépe!

Legyen 2022 a te éved! Ha folyton a szépséged dicsérik, szívesen mosolyognál a címlapokon, a tévében, a modellkarrier minden vágyad, jelentkezz most a Tündérszépek országos szépségversenyre!

baon.hu

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok és egy életre szóló élmény.

A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út. A kiválasztás folyamatos, ám jelentkezni csupán március 22-ig lehet online, a baon.hu oldalon. A Petőfi Népe és a baon.hu szerkesztősége már megkezdte a portfólió-fotózásokat. A versenyzők ellenben dönthetnek úgy is, hogy saját portfólióval jelentkeznek. Amennyiben a pályázó saját fotóval szeretne részt venni a versenyen, abban az esetben minden jelentkező számára kötelező 3 fotón felül további 10 darab fotót feltöltenie magáról a jelentkezéséhez. 

2021 Tündérszépe, Szabó Orsi a 2022-es versenyen tanácsaival segíti majd a versenyzőket. Háziasszony-mentorunk Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, itt az összes részlet megtalálható a versennyel kapcsolatban.

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!