Galériával / Videóval

2022.02.03. 19:50

Újabb tündéri lányok álltak kameráink elé Kecskeméten

Szerdán kezdetét vette a Tündérszépek megyei fordulóján induló hölgyek fotózása a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban és csütörtökön újabb három lány mutatta meg szépséges mosolyát a kameráknak.

Várkonyi Rozália

Fotó: Várkonyi Rozália

A csütörtöki fotózásra 3 mosolygós hölgy érkezett, akik szebbnél szebb ruhában pózoltak. Volt aki az édesanyjával jött el a fotózásra, de volt olyan is akit párja kísért el. A stáb végig próbálta a lányoknak megtalálni a legelőnyösebb pózt, illetve a megfelelő ruha kiválasztásában is segédkeztek.

Elsőnek Pap Ivett érkezett, aki Bácsalmásról utazott el Kecskemétre az édesanyjával. 

A 19 éves lány elmondta, hogy mindig is szerette magát kipróbálni új dolgokban, így úgy gondolta miért is ne jelentkezhetne erre a versenyre, hiszen ha lehetősége adódna szívesen elhelyezkedne a modellszakmában is.

– Tavaly az egyik ismerősöm jelentkezett erre a versenyre és ő adta az ötletet, hogy ebben az évben én is nevezzek– mondta el a bácsalmási lány. – Ha bekerülnék a döntőbe a mentoroktól jó lenne megtanulni, hogyan tudnék több önbizalmat szerezni, hogyan kell vonulni a kifutón és divattanácsokat is szívesen elfogadnék tőlük.

Ivett elmondta még, hogy nagyon jól érezte magát a fotózáson, az elején kicsit izgult, de ahogy egyre több kép készült róla, sikerült feloldódnia.

Pap Ivett. Fotó: Várkonyi Rozália

Délután egy kalocsai hölgy érkezett, Faragó Atália Dominika, akit szintén az édesanyja kísért el a fotózásra. Tália is ismerős lehet már az olvasóink számára, hiszen tavaly ő is jelentkezett a Tündérszépek szépségversenyünkre, akkor saját fotókkal indult, de úgy gondolta, idén szeretné, ha fotósunk kapná lencsevégre. A fiatal lány elmondta, hogy több tapasztalata is van már szépségversenyekkel kapcsolatban és többször fotóztak is már, így nem csoda, hogy otthonosan és természetesen mozgott Bús Csaba fotós kamerája előtt.

– Kicsit izgultam a fotózáson, de nagyon jól éreztem magam, mindez köszönhető a stábnak is, akik nagyon kedvesek voltak velem. Édesanyám vett rá, hogy idén is jelentkezzek a versenyre, de 

egyáltalán nem bántam meg, hogy eljöttem, hiszen nagyon jó képek készültek rólam, így nagyon remélem, hogy a zsűri tetszését is elnyerem 

– mondta el a kalocsai hölgy.

Tália bízik benne, hogy ha bekerülne a döntőbe, akkor a mentorok segítenének neki, hogyan gyűjtsön önbizalmat és megmutatnák neki, hogyan jelenjen meg magabiztosan a kamera előtt.

Faragó Atália Dominika. Fotó: Várkonyi Rozália

Csütörtökön utolsóként Dakó Gréta érkezett, akit szerelme kísért el. A 18 éves kecskeméti lány elmondta, hogy mindig is szeretett szerepelni, régebben tagja volt egy színjátszókörnek is, és szerepelt már egy tv-s sorozatban is. Úgy gondolta most a modellkedést is kipróbálja.

– Én is nagyon jól éreztem magam a fotózáson, mindenki olyan kedves volt velem. Ha bekerülnék a döntőbe, akkor ezáltal kapnék egy kis önbizalmat. 

Úgy gondolom nagyon sok lány küzd manapság önbizalomhiánnyal vagy étkezési zavarokkal és ez a verseny meg tudná bennük erősíteni azt, hogy nem mindig kell tökéletesen kinézni ahhoz, hogy a kisugárzás, vagy a szépség relatív jelentését beteljesítsék 

– mondta el Gréti.

Dakó Gréta. Fotó: Várkonyi Rozália

Továbbra is várjuk minden 18 és 29 év közötti lány jelentkezését Bács-Kiskun megyéből, viszont érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen a a férőhelyek száma korlátozott. Ha úgy gondolod akár te is lehetnél a következő, akinek a fejére kerülhet a korona, jelentkezz!

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!