Galériával / Videóval

2022.02.02. 19:50

Elkezdődött Bács-Kiskun megye Tündérszépeinek fotózása

Szerdán megkezdődött a Bács-Kiskun megyében kiválasztott Tündérszépek fotózása a Kecskeméten. Ahogy tavaly, idén is a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban kaptuk lencsevégre a hölgyeket. Szerdán 3 lány érkezett a fotózásra, akik eleinte kicsit izgultak, de végül mindegyikük feloldódott és a legszebb arcát mutatta meg a kamerának.

Várkonyi Rozália

Fotó: Várkonyi Rozália

Továbbra is folyamatosan érkeznek a jelentkezések a Tündérszépek országos szépségversenyre, amelyet már negyedik alkalommal hirdetett meg a Mediaworks Hungary Zrt. A héten már a Bács-Kiskun megyében kiválasztott lányok fotózása is megkezdődött.

Szerdán a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotelben 3 lány állt kameráink elé, akiket hétköznapi-, elegáns- és fürdőruhában is lefotóztunk.

Elsőként Jámbor Evelin érkezett Érsekcsanádról, aki már ismerős lehet olvasóink számára, hiszen tavaly is indult a szépségversenyünkön. A fiatal lány elmondta, hogy idén fog érettségizni Baján és Budapesten szeretne továbbtanulni élelmiszermérnöki szakon. Számára nagyon fontos az egészséges étkezés és a sport is központi szerepet tölt be az életébe, hiszen gyerekkora óta néptáncol és szívesen edz súlyzókkal is.

Evelin most is – ahogyan tavaly is – mosolygósan érkezett a családjával és nagyon boldog, hogy ebben az évben is elindulhat a versenyen.

– Nagyon szeretem ha fotóznak és szívesen lennék a későbbiekben akár modell is. Úgy gondolom, hogy ez a verseny egy nagyon jó lehetőség arra, hogy például felkéréseket kapjunk fotózásokra is akár. Idén is fantasztikusan éreztem magam a fotózáson, mint ahogy a tavalyi évben is. Izgatottam vártam, hogy végre a kamerák elé állhassak, de úgy gondolom most sokkal lazább voltam, könnyebben el tudtam magam engedni, hiszen már tudtam, hogy hova jövök, ismerem a stábot is, és tudom, hogy mit kell csinálni, hogyan pózoljak a kamerának – mondta el Evelin.

Jámbor Evelin. Fotó: Várkonyi Rozália

Másodjára Dedák Virág érkezett, aki Kiskőrösről utazott Kecskemétre. A 23 éves hölgy elmondta, hogy tavaly is sokan buzdították a jelentkezésre, de sajnos addig-addig halogatta a jelentkezést, hogy lecsúszott a versenyről, szerencsére idén időben nevezett és őt is lencsevégre kaptuk.

– Nagyon jól, az éreztem magam a fotózáson bár az elején kicsit izgultam, de láttam, hogy a stáb tagjai milyen jófejek és így sikerült ellazulnom, jó hangulatban telt a fotózás 

– mondta el Virág. – Reménykedek a pozitív visszajelzésekben, így bízom benne, hogy a versenyen sikerül önbizalmat gyűjtenem, mert elég kevés van. A jövőben akár modellként is el tudom magam képzelni, így szívesen kipróbálnám magam ezen a területen is.

Dedák Virág Forrás: Várkonyi Rozália

Szerdán utolsóként Szűcs Mirjam jött el Fülöpszállásról. A 20 éves lány gyerekkori álmát váltotta valóra azzal, hogy jelentkezett versenyünkre. Ő is kicsit izgult a fotózáson, de szerencsére ő is ellazult és a legjobb formáját mutatta a fényképezőgép előtt.

– Ez a verseny egy kihívás is számomra. 

Eddig ez volt az első ilyen fotózásom, de nagyon jól éreztem magam és máskor is szívesen részt vennék hasonlón. 

Nagyon megtetszett ez az egész szépségverseny, szívesen kipróbálnám magam modellként is.

Szűcs MirjamForrás: Várkonyi Rozália

A fotózások a következő napokban is folytatódnak, a behívott versenyzőkkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk őket a tudnivalókról. Érdemes mielőbb jelentkezni, hiszen a a férőhelyek száma korlátozott. A lányok nemcsak óriási lehetőséget kapnak, de a felkészítőtáborok mellett értékes nyeremények is várnak a legszebbekre. Várjuk tehát minden 18 és 29 év közötti hölgy jelentkezését a megyéből.

Ne habozz, jelentkezz még ma! 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!