Galériával / Videóval

2022.02.21. 19:55

Újabb szemrevaló szépség állt kameránk elé, Szonja nagyon jól érezte magát a fotózáson

Még mindig nem késő jelentkezni a Tündérszépek szépségversenyre, de nem árt sietni, hiszen csak 30 lány juthat tovább és fogynak a szabad helyek. Hétfőn egy újabb szépség pózolt kameráink előtt Kecskeméten.

Várkonyi Rozália

Fotó: Várkonyi Rozália

A negyedik fotózási napját tartotta a Tündérszépek Bács-Kiskun megyei stábja hétfő délután a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban. A népszerű kecskeméti hotel és annak wellnessrészlege ezúttal is tökéletes helyszínt biztosított a szépségverseny megyei fordulójába beválogatott hölgyek portfóliójának elkészítéséhez.

Hétfőn Ferencfi Szonja mutatta meg szépségét Bús Csaba fotósunk kamerájának. A 19 éves bugaci lány elmondta, hogy az előző években is végig figyelemmel kísérte a Tündérszépek szépségversenyt, így idén úgy gondolta, ő is benevez.

– Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, ez egy új élmény számomra – mesélte a fiatal hölgy. – Ha esetleg továbbjutnék a versenyen a mentorok úgy gondolom, abban tudnának segíteni, hogyan mozogjak a kifutón és melyek a legelőnyösebb pózok nekem.

Szonja elmondta még, hogy ha kapna valami olyan lehetőséget, amelyet vállalhatónak gondol, akkor szívesen vállalná a modell szerepét.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

A fotózások továbbfolytatódnak márciusban is, így még mindig várjuk a Bács-Kiskun megyében élő, vagy ide kötődő, 18-29 éves hölgyek jelentkezését. Nevezz még ma, és ha kéred, ingyen elkészítjük a portfóliódat vagy küld el saját képeidet! Siess, mert csak harminc jelentkező juthat tovább a versenyen!

Ha kedvet kaptál szépségversenyünkhöz, ne habozz! Jelentkezz most, hiszen itt a lehetőség, hogy ország-világ előtt megmutasd magad, s részt vehess egy életre szóló kalandban! Részletek és nevezés a tunderszepek.hu oldalon. 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!