Videóval / Galériával

2021.12.22. 17:51

Tündérszépek 2021 – ilyen volt a Bács-Kiskun megyei forduló

2021-ben harmincan álltak Bús Csaba, a Petőfi Népe Hírlap és a Baon.hu fotóriporterének kamerája elé. Mutatjuk, hogyan zajlott a fotózás.

Várkonyi Rozália

2021-ben is sok szép Bács-Kiskun megyei lányt fotóztunk. Fotó: Morva Daniella/archív-felvétel

A Tündérszépek 2021 során harmincan álltak Bús Csaba, a Petőfi Népe Hírlap és a Baon.hu fotóriporterének kamerája elé, hogy a profi fotósorozatoknak köszönhetően jól szerepeljenek a versenyen.

Idén is voltak olyan szépségek, akik eleinte izgultak, de szerencsére a fotózás közben mindenkinek sikerült feloldódnia, így az összes Tündérszép a legszebb mosolyát tudta megmutatni a kamerának.

2022-ben is keressük a legcsinosabb hölgyeket, akik közül majd egyvalaki fejére felkerülhet a korona az országos döntőn. Egy percig se habozz, jelentkezz, hiszen értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is vár rád!

Ha elmúltál tizenhat, de még nem lépted át a harmincat, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy Bács-Kiskun megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót.

Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz.

Adj esélyt magadnak, talán éppen a te fejedre kerül fel majd a korona!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!